Over ons

Al meer dan 25 jaar passie voor klimaattechniek

Aircosuper Klimaattechniek BV werd opgericht op 5 maart 2007, door John Verhagen, een luchttechnisch-expert pur sang, en werkzaam sinds 1987 in de luchttechniek. Door zijn passie voor klimaattechniek heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een professioneel allround luchttechnisch installatiebedrijf.

Of u nu op zoek bent naar een installateur met verstand van klimaattechnische zaken, of u wilt weten welke airconditioning het beste past bij uw leefsituatie. U bent bij Aircosuper Klimaattechniek aan het juiste adres.

We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Ons specialisme

Wij zijn ervaren in het ontwerpen, leveren en installeren van maatwerk airconditioningsystemen, luchtkanalen, ventilatiesystemen en luchttechniek voor alle mogelijke doeleinden. Ons streven om, na inventarisatie van uw wensenpakket, een oplossing te vinden vormt de basis van onze knowhow.

Aircosuper Klimaattechniek beschikt over gediplomeerde specialisten met ruime werkervaring, waarbij technische ontwikkelingen en innovaties met name op het gebied van energiebesparing en gebruikscomfort op de voet wordt gevolgd.

Eén vestiging, landelijke dekking

Aircosuper Klimaattechniek is door heel* Nederland actief. We verzorgen installaties voor nieuwbouw en renovatie projecten.
In 2013 betrok Aircosuper Klimaattechniek een pand aan de Tinstraat te Ridderkerk in het, uitstekend bereikbare, bedrijvenpark Donkersloot Zuid.
Heden zijn wij gevestigd op de Valkenierstraat 38 te Ridderkerk

*Wij installeren en verrichten onderhoud aan airconditioning uitsluitend binnen een omtrek van 45 km vanaf Ridderkerk, woont u meer dan 45 km vanaf Ridderkerk installeren wij alleen in overleg en goedkeuring!!

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Een eerlijke omgang en een vertrouwelijke samenwerking zijn voor ons even belangrijk als de naleving van afspraken en kwaliteitsstandaarden. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij onze beloftes nakomen. Persoonlijk contact, korte lijnen en goed overleg zijn bij Aircosuper Klimaattechniek de sleutelwoorden.